Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Viasat

Viasat Norge er en del av Modern Times Group, den internasjonale underholdnings-kringkastingsgruppen med størst geografiske utbredelse i Europa. MTGs Viasat Broadcasting driver 28 fri-tv-kanaler i 11 land og 38 betal-tv-kanaler i 32 land. Betal-tv-kanalene blir distribuert på Viasats egne satellitt-tv-plattformer i ni land, samt via tredjeparts-distributører (inkludert kabel, satellitt og IPTV) og Internett. Disse fri-tv- og betal-tv-kanalene/plattformene når ut til totalt 125 millioner seere i 33 land.

Canal Digital

Canal Digital er Norges største tv-distributør og nest største bredbåndsleverandør. Selskapet leverer i dag tv-signaler til over en million husstander i Norge. Canal Digital består av to selskaper; Canal Digital Norge AS og Canal Digital Kabel TV AS. Begge selskapene har hovedkontor på Fornebu og er heleid av Telenor. Canal Digital sender tv-signalene fra satellittene Thor 5 og Thor 6, sistnevnte ble sendt opp av Telenor i 2009 og er posisjonert 1° vest.

RiksTV

RiksTV tilbyr digital-tv i det digitale bakkenettet, som 98 prosent av husstandene og ca. 90 prosent av fritidsboligene kan få inn med vanlig tv-antenne. RiksTV tilbyr tv- og underholdningsløsninger for folk over hele landet. Dette i konkurranse med andre tv-distributører som bruker kabel, bredbånd og satellitt som distribusjonsplattform. Kapasiteten i det digitale bakkenettet disponeres av NRK og RiksTV. NRKs fjernsyns- og radiokanaler er fritt tilgjengelig i det digitale bakkenettet, mens alle øvrige kanaler og innhold er en del av RiksTVs tilbud.